Trofeul UEFA Champions League ajunge la Iași

0
203

România este prima țară care întâmpină anul acesta Trofeul UEFA Champions League, cel mai mare simbol internațional de performanță sportivă, în drumul său prin Europa. Claude Makélélé, star al fotbalului internațional, și Miodrag Belodedici, legendă a fotbalului românesc, sunt ambasadorii oficiali ai UEFA Champions League Trophy Tour în România

 

Trofeul UEFA Champions League, cel mai puternic simbol al performanței sportive, va fi adus pentru prima dată în Iași.

 

Fie că ești fan pasionat de fotbal sau suporter ocazional, mergi să trăiești experiența intensă pe care o oferă cel mai râvnit trofeu din lume.

 

Vei avea ocazia să te întâlnești cu o unul dintre cei mai mari fotbaliști din istoria fotbalului românesc: Miodrag Belodedici, Ambasador Oficial UniCredit pentru UEFA Champions League Trophy Tour, singurul român care a câștigat Trofeul UEFA Champions League de două ori.

 

Ești așteptat marți, 13 septembrie, de la ora 10:45, la Palatul Culturii, pentru a vorbi despre excelență sportivă și despre fotbal la cele mai înalte standarde. Vino și fotografiază-te cu marele Trofeu și obține, ca suvenir, un autograf de la ambasadorul oficial.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentZilele Pompierilor Ieșeni, concert al FILARMONICII și MUZICĂ MECANICĂ, evenimentele din week-end, de la PALAS
Articolul următorSacrificat de Guvern. Gabriel Biriș a demisionat din Ministerul Finanțelor
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments