32 kilograme de peşte confiscate de poliţiştii de frontieră brăileni

0
127

Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila- I.T.P.F. Iaşi, pe timpul desfăşurării unei acţiuni de combatere a faptelor de braconaj piscicol, au descoperit intr-un autoturism 32 kilograme de peşte, pentru care cel care le deţinea nu a putut prezenta documentele legale.

 

În data de 08 septembrie a.c., în jurul orei 13.00, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră  Brăila, pe timpul desfăşurării unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol, au oprit pentru control, la intrarea în localitatea de frontieră Trufeşti,  un autoturism marca Volskwagen Passat,condus de cetăţeanul român Remus B., care era însoţit  de către Gheorghe V., ambii în vârstă de 34 ani, domiciliaţi pe raza judeţului Brăila.

 

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră brăileni au descoperit cantitatea de 32 kilograme de peşte, specia sânger, provenită din pescuit. Pe timpul cercetărior Gheorghe V. a declarat că peştele îi aparţine, dar nu poate prezenta documente legale.

 

Cantitatea de peşte, în valoare de 140 lei, a fost ridicată şi predată unei societăţi de profil spre valorificare. În cauză, poliţiştii de frontieră brăileni efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui, icrelor ori produselor din peşte obţinute din pescuit.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentBotoșăneni depistaţi transportând ţigări de contrabandă, în zona localităţii de frontieră Cotu Miculinţi (VIDEO)
Articolul următorTestul pe care adulții îl rezolvă mult mai greu decât copii! Accepți provocarea?
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments