Acesta este un EROU! Cum i-a sfidat pe călăii săi un polițist rus capturat și executat de jihadiști (VIDEO)

0
156

Un polițist rus care a fost executat de un grup de jihadiști a reușit să impresioneze în mediul online după ce, în ciuda faptului că era amenințat cu pistolul, i-a sfidat pe călăii săi, care încercau să îl umilească, potrivit Russia Today.

 

Rusul Magomed Nurbagandov, în vârstă de 31 de ani, a fost capturat în regiunea Dagestan de către patru militanți, iar înregistrarea execuției sale a fost postată pe mai multe site-uri islamiste. Cu toate acestea, filmarea nu a fost postată integral, fiind îndepărtate momentele în care polițistul îi sfida pe călăii săi.

 

 

Mai exact, cei care l-au capturat îi cereau să le spună colegilor săi să renunțe la insignă, însă rusul îi sfida, îndemnâdu-și colegii să continuie să facă ceea ce fac. Înregistrările integrale au fost descoperite de către membri ai forțelor de ordine în telefoanele jihadiștilor, care au fost capturați și executați.

 

(Sursa: b1.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCoșmarul unei miresei! Toată lumea a crezut că are o cădere nervoasă, dar medicul i-a contrazis: ce a descoperit, i-a îngrozit pe toți
Articolul următorAtenție, vorbește doctorul Florentin Pandele! Primarul de Voluntari, cocoțat pe catedră, discurs pentru elevi
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments