Tragedie. O fetiță de 6 ani a murit subit în brațele educatoarei

0
79

O fetiță în vârstă de șase ani din comuna Tătăranu, județul Vrancea a murit în curtea grădiniței. Părinții spun că avea probleme de sănătate, dar nu au niciun act medical care să arate ce afecțiuni avea micuța.

 

Polițiștii vrânceni au fost sesizați despre tragedie prin telefonul de urgență 112, în jurul orei 11.00. „Din primele informații reiese că minora a decedat în timp ce mergea la toaletă. Am fost sesizați de cadrele grădiniței”, a precizat pentru EVZ Bogdan Octavian Toader,purtător de cuvânt al Inspectoratușlui de Poliție al Județului (IPJ) Vrancea. Criminaliștii ajunși la fața locului au aflat de la părinți că fetița ar fi avut „unele probleme de sănătate”. „Nu avea niciun act medical oficial care să indice afecțiuni medicale”, spune ofițerul de presă al IPJ Vrancea.

I s-a mai făcut rău și astă vară

Educatoarea micuței a povestit că fetiței i s-a făcut rău în timp ce era la baie cu ea și cu alţi copii, moment în care cadrul didactic a luat-o în braţe şi a fugit spre stradă cerând ajutorul trecătorilor. „I s-a făcut rău, a pus capul pe braţul meu moment în care am luat-o în braţe şi am cerut ajutorul trecătorilor. Este dureros că a murit un copil“, a declarat Rădiţa Mereuţă, educatoarea fetiţei, citată de monitorulvn.ro

Ulterior, a fost chemată Ambulanţa şi, după câteva zeci de minute de resuscitare, cadrele medicale au declarat decesul.

Fetița era cunoscută cu probleme de sănătate, mama acesteia spunând că era în evidența unui medic neurolog. „Ştiam că acest copil are probleme de sănătate. Ea trebuia să fie în clasa pregătitoare, dar mama a insistat să o primesc la grădiniţă. Acest copil nu creat probleme, era un copil care se juca frumos şi participa la activităţi didactice”, a mai spus educatoarea. Oameni din sat au spus că, în vara acestui an, copila ar mai fi avut o criză asemănătoare cu cea de astăzi, dar atunci a ajuns în timp util la spital și a fost salvată

Trupul neînsuflețit al micuței de șase ani a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Vrancea, urmând ca medicii legiști să efectueze necropsia și să stabilească cauza morții.

(Sursa: evz.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments