Și-a sugrumat soția cu propria curea de la pantaloni. Era gelos

0
81

Un bărbat în vârstă de 63 de ani, din localitatea vasluiană Perieni, şi-a ucis soţia, luni, sugrumând-o cu o curea de la pantaloni, din cauza geloziei, după care a mers pe jos câţiva kilometri până în municipiul Bârlad, unde s-a denunţat la Poliţie.

 

Potrivit primelor informaţii oferite de anchetatori, presupusa crimă s-a petrecut în locuinţa celor doi soţi din localitatea Perieni, în urma unui scandal izbucnit între aceştia pe fondul geloziei bărbatului.

După ce a lovit-o de mai multe ori, vasluianul şi-a scos cureaua de la pantaloni şi, după ce a înfăşurat-o în jurul gâtului soţiei, a strâns-o până când femeia şi-a dat ultima suflare, susţin anchetatorii. Ulterior, Simion Postolache a lăsat cadavrul soţiei în casă şi a pornit pe jos spre municipiul Bârlad, unde s-a denunţat la Poliţie. „În urma audierilor, bărbatul a recunoscut că şi-a sugrumat soţia, după ce s-a supărat pe aceasta pe fondul geloziei. În aceste condiţii, autorul va fi cercetat pentru omor calificat”, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Vasile Şelaru.

Organele de anchetă urmează să emită ordonanţă de reţinere pe numele lui Sorin Postalache, iar apoi bărbatul va fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

 

(Sursa: realitatea.net)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments