Vedete fără secrete pe covorul roșu de la Cannes. Vântul a ridicat fustele starurilor sosite la Festivalul de Film. S-a văzut tot!

0
757

Au purtat ţinute strălucitoare de gală, însă atenţia privitorilor nu a fost captată de piesele vestimentare în sine, ci mai degrabă de ce se ascunde pe dedesubt. Multe dintre vedetele care au păşit pe covorul roşu s-au trezit în atenţia fotoreporterilor, după ce din cauza unor mici accidente vestimentare şi-au arătat lenjeria sau părţile intime în văzul tuturor.

 

Din dorinţa de a epata, multe dintre vedete s-au trezit comentate intens. Aşa s-a întâmplat şi cu Eva Longoria. Una dintre cele mai frumoase femei din lume, a avut parte de un moment jenant pe covorul roşu la Festivalului de Film de la Cannes.

Actriţa cunoscută din serialul Neveste Disperate a arătat în timpul unei simple defilări mult mai mult decât au sperat vreodată fotografii să vadă.

 

 

 

Îmbrăcată într-o rochie verde lungă, vedeta, în vârstă de 38 de ani, s-a dezechilibrat, iar în cădere s-a ţinut de rochie şi a ridicat-o prea sus lăsând astfel la vedere faptul că nu purta chiloţi.

 

Printr-o asemenea experienţă nefericită a trecut şi o celebră cântăreaţă. Este vorba despre Jade Thirlwall, membra trupei Little Mix. La premiile BBC Radio 1 Teen, artista s-a trezit din cauza vântului cu lenjeria intimă la vedere.

 

Sotia regizorului Roman Polanski, Emmanuelle Seigner, a atras toate privirile la Cannes. Actriţa a apărut pe covorul roşu într-o rochie roşie, extrem de sexy, cu un decolteu foarte amplu şi un şliţ care a dezvăluit tuturor că poartă lenjerie asortată.

 

 

 

Vântul i-a dat de furcă şi modelului Amber Rose. Ea a trecut printr-un moment stânjenitor după ce a fost prezenta la decernarea Premiilor BET Awards, alaturi de logodnicul ei, Wiz Kalifa.

 

 

 

În timp ce cuplul poza pe covorul roşu, rochia lui Amber s-a ridicat, dezvăluind mai mult decât ar trebui să fie vizibil publicului larg. Cântăreaţa a rămas astfel cu posteriorul la vedere pe covoroul roşu, spre deliciul paparazzilor.

 

Natalia Borges a atras şi ea toate privirile la Festivalul Internaţional de Film de la Veneţia, când a apărut pe covorul roşu într-o superbă rochie galbenă care i-a pus în evidenţă silueta perfectă.
Modelul brazilian a îmbrăcat o ţinută extrem de îndrăzneaţă din colecţia toamnă-iarnă a lui Fausto Puglisi, cu vedere la lenjeria intimă.

 

 

Cum era de aşteptat, fotografii prezenţi la eveniment nu au ratat momentul, iar imaginile cu Natalia Borges au fost preluate de publicaţii de pe tot Globul. În presa tabloidă din Brazilia s-a vorbit despre un interes al fostului fotbalist legendar Ronaldo pentru superba şatenă.

 

(Sursa: click.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments