VIDEO. Cătălin Moroșanu l-a trimis pe Daniel Lentie în lumea viselor. Luptătorul ieșean s-a calificat la Piramida K1 de la Havana

0
161
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/2PpZun3s_bo?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Cătălin Moroşanu l-a distrus pe luptătorul francezo-camerunez Daniel Lentie, care nu s-a mai ridicat de la podea minute bune. „Moartea din Carpaţi” s-a calificat la Piramida finală din decembrie, de la Havana.

 

Cătălin Moroşanu a ridicat în picioare asistenţa din Sala Polivalentă din Ploieşti, sâmbătă seară, după ce l-a demolat efectiv pe francezo-camerunezul Daniel Lentie, în Gala „Superkombat Elimination”. Adversarul românului, care a speriat Franţa, a rămas minute bune la podea, fără cunoştinţă, creând chiar momente de panică.

 

La rândul lui, Raul Cătinaş a câştigat prin KO în faţa olandezului Ricardo van den Bos, fost campion mondial.

 

Moroşanu şi Cătinaş au obţinut astfel biletele pentru Piramida finală, din decembrie, de la Havana. Evenimentul de la Ploieşti a fost transmis în 80 de ţări de pe cinci continente, inclusiv în America de Nord.

 

(Sursa: realitatea.net)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments