Inexplicabil. O femeie cântă încontinuu după ce, în urmă cu o săptămână, a suferit un șoc (VIDEO)

0
106
[iframe src=”//player.vimeo.com/video/79299403″ width=”500″ height=”375″ webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen ]

Foto: botosaninecenzurat.ro

Cadrele medicale de la Spitalul Județean Mavromati din Botoșani se confruntă cu un caz nemaiîntâlnit până acum. Cu exact o săptămână în urmă, o pacientă internată în spital a început brusc să fredoneze o melodie de muzică populară și de atunci nu s-a mai oprit din cântat.

 

Rudele femeii spun Valeria I, de 65 de ani, din Albești ar fi avut un coșmar în timp ce dormea în salonul de spital și după ce s-a trezit a început să cânte continuu, zi și noapte aceeași melodie.

 

Mai mult decât atât, de o săptămână femeia nu ar fi mâncat absolut nimic, soțul ei reușind să-i dea să bea doar puțin ceai. Pentru că medicii s-au declarat depășiți de situație și pentru că ceilalți pacienți internați erau deranjați, femeia a fost tranferată la Secția de Psihiatrie.

 

(Sursa: botosaninecenzurat.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAşa ar putea arăta parcul de la Teatru. Dă click să vezi prima propunere! Argumente pro şi contra (VIDEO)
Articolul următorAzi se poate face istorie la LPF. După 16 ani de supremație, Mitică Dragomir are contracandidat
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments