Culmea beției. S-au bătut cu bâtele, s-au înjunghiat, au ajuns la spital, iar, când s-au trezit, habar n-aveau ce caută acolo

0
63

În ultima perioadă în localitățile din zona Pașcaniului, bătăile și scandalurile se țin lanț din cauza tulburelului. Doi bărbați s-au întâlnit acasă la unul dintre ei în comuna ieșeană Miroslovești pentru a bea împreună câte un pahar. Alcoolul le-a luat mințile imediat, însă, când a trecut starea de euforie, oamenii nu mai știau ce s-a întâmplat cu ei.

 

Este vorba despre C. Ștefan de 73 ani și D. Virgil de 60 ani, care s-au întâlnit, ieri, acasă la primul dintre ei, unde au consumat băuturi alcoolice timp de mai multe ore. La un moment dat cei doi s-au luat la ceartă și au început să își împartă pumni, ba mai mult C. Ștefan l-a înjunghiat în regiunea cervicală pe amicul său. 

Rudele gazdei au sunat la 112, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj de Poliție și unul de Ambulanță. Polițiștii de la Secția 6 Poliție Rurală Pașcani au rămas surprinși când au văzut că cei doi erau atât de beți încât nici nu știau ce au făcut și cu greu au reușit să scoată două cuvinte de la ei.

D. Virgil a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani, unde medicii l-au diagnosticat cu plagă înjunghiată în regiunea cervicală, iar după ce i-au acordat îngrijirile medicale necesare l-au îndrumat către domiciliu.

Polițiștii continuă cercetările pentru a determina cu exactitate cum s-a petrecut incidentul și pentru a lua măsurile legale. Se bazează mai mult pe ce spun martorii, pentru că bătăușii se jură că nu-și mai amintesc nimic.

 

(Sursa: newspascani.com)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCULISELE alegerii lui Gino Iorgulescu în fruntea LPF. De ce s-a temut cel mai tare Mitică Dragomir, n-a scăpat!
Articolul următorPiticu’ de la Simplu a lansat alături de Kaira, o ieșeancă foarte talentată, melodia „Ale cui?” (VIDEO)
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments