Sediul Poliției din Hârlău, cât pe ce să fie aruncat în aer. În fața postului a avut loc un accident în care a fost implicat un camion plin cu butelii

0
57

Foto: newspascani.ro

În cursul acestei dimineţi, pe strada Logofăt Tăutu, în dreptul sediului  poliţiei din localitatea Hârlău, a avut loc un accident rutier care ar fi putut avea urmări catastrofale.

 

Şoferul unei dubițe care transporta pâine nu a oprit la indicatorul STOP din intersecţie şi a intrat în coliziune violentă cu un autocamion cu număr de Bacău, care transporta butelii şi care circula regulamentar.

Impactul s-a produs în partea lateral-stânga a camionului, lipsind doar câţiva centimetri ca rezervorul acestuia să fi fost penetrat. În eventualitatea unui asemenea scenariu,  s-ar fi produs cel mai probabil o explozie care să arunce totul în aer pe o rază de câţiva zeci de metri, inclusiv sediul poliţiei din localitatea ieșeană, arată newspascani.ro.

Din fericire, în cazul de faţă nu au existat victime, doar pagube materiale.

Trofin Ciprian, şoferul vinovat de producerea accidetului, are 28 ani şi este din localitatea Scobinţi.

Poliţiştii din Hârlău au demarat cercetările în acest caz, pentru a stabili exact circumstanţele în care s-a produs accidentul.

 

(Sursa: newspascani.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments