Zboară fără griji, nu fără bagaje! Sfatul aparține reprezentanților Poliției ieșene și ai Aeroportului

0
269

Aeroportul Iaşi împreună cu Poliţia Transporturi a lansat o campanie de informare şi prevenire pentru pasageri. Joi 19 decembrie la ora 10.00 în Salonul VIP al Aeroportului Iaşi a avut loc lansarea companiei de prevenire a pierderilor/ furturilor de bagaje, campanie ce se va derula până în februarie 2014.

 

La conferinţa de presă de  lansare  a campaniei au fost prezenţi Preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Iaşi, Marius Bodea, Şeful Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Iaşi, Comisar Şef de Poliţie Gheorghe Bașa, Şeful Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Iaşi, Comisar de Poliţie Tiberiu Chircă, Coordonatorul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi,  Comisar de Poliţie Mădălin Țăranu, Purtătorul de Cuvânt al IPJ Iaşi Anca Vîjiac şi Şeful Postului de Poliţie Transporturi Aeriene Iaşi, Agent Şef Principal de Poliţie Sorin Buzdugan.

 

„Scopul campaniei noastre este de a face cunoscut că Serviciul Poliţiei Transporturi reprezintă o entitate aflată în slujba pasagerilor Aeroportului Iaşi şi în parteneriat cu autoritatea aeroportuară. Nu putem disocia rolul Poliţiei Transporturi de confortul general al pasagerilor, pentru că o prezenta activă, permanentă a poliţiei pe un aeroport vine să confere siguranţa celor ce folosesc aerogara. Suntem în plin proces de dezvoltare a aeroportului ieşean, ceea ce presupune şi creşterea numărului de pasageri, aspect care întăreşte nevoia de prezenţa din ce în ce mai activă a Poliţiei Transporturi în zona de competentă, în arealul Aeroportului Iaşi. Noi ca autoritate aeroportuară, am hotărât să acordăm tot sprijinul posibil colegilor din Poliţia Transporturi pentru a-şi putea desfăşura activitatea în condiţii de decenţă şi eficientă.” a declarat Marius Bodea, Preşedinte al Consiliului de Administraţie al Aeroportului Iaşi

 

„Se observă într-adevăr o altă dinamica la Aeroportul Iaşi. Noi vom suplimenta numărul de agenţi, vom dezvolta activitatea Postului de Poliţie Transporturi Aeriene Iaşi, inclusiv segmentul de fluidizare a traficului rutier din fata terminalelor de pasageri. Ţin să felicit pe reprezentanţii aeroportului pentru toate acţiunile derulate în ultima vreme şi mai ales pentru sprijinul în această campanie de prevenire”, a declarat Comisar Şef de Poliţie Gheorghe Bașa, Şeful Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Iaşi

 

„Prin această campanie vrem să asigurăm diseminarea mesajelor preventive în rândul călătorilor care vin/pleacă de pe Aeroportul Iaşi, în scopul prevenirii unor evenimente nedorite cum ar fi pierderea sau furtul bagajelor ori a altor bunuri personale. Un alt scop este reprezentat de evidenţierea importanţei adoptării unui comportament adecvat – nu doar pe timpul călătoriei sau a tranzitarii aeroportului – pentru a reduce riscul comiterii unui furt favorizat de neatenţie. Infracţionalitatea   este prezentă peste tot în lume, indiferent că discutăm de Iaşi, Londra, Viena, Bologna, Roma, Torino – iar o clipă de neatenţie îţi poate aduce prejudicii”, a declarat Comisar de Poliţie Mădălin Țăranu din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments