VIDEO. Șoc la Miss Universe Canada! Un transsexual, la un pas de câștigarea concursului de frumusețe. Vezi cum arată

0
86

Jenna Talackova este campioana neîncoronată a concursului de frumuseţe Miss Universe Canada de anul trecut, primind şansa de a apărea în primul pictorial în revista Elle.

 

Jenna Talackova a fost foarte aproape să devină Miss Universe Canada anul trecut, dar a pierdut din cauză că a recunoscut că este transsexual. A rămas, totuşi, campioana neîncoronată a concursului de frumuseţe, primind şansa de a apărea în primul pictorial în revista Elle.

 

Regina frumuseţii a declanşat un adevărat scandal când a fost descalificată de la Miss Universe, dar a reuşit să determine organizaţia să schimbe regulamentul pentru a permite şi persoanelor transsexuale să participe.

 

 

 

La un după ce i-a fost permis să reintre în concurs, Jenna Talackova (25 de ani) a mai marcat o victorie, fiind desemnată protagonista unui pictorial de modă al ediţiei canadiene Elle.

 

Tânăra blondă a devenit activistă care luptă pentru drepturile transsexualilor şi care reuşeşte treptat să intre în lumea modei ca model profesionist. Potrivit Huffington Post, există zvonuri potrivit cărora Jenna Talackova ar urmă să fie implicată şi într-o campanie de imagine pentru Louis Vuitton. Dacă zvonul se va adeveri, Jenna ar putea lansa o premieră în industria modei.

 

Alt model celebru care arata ca o femeie, desi s-a nascut barbat, este Andrej Pejic.  

 

 

(Sursa: apropo.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentSpectacol al Filarmonicii din Iași, concurs de frumusețe pentru copii și CONCERT LORA & FRIENDS, la PALAS MALL
Articolul următorNu e poantă! O secretară avea stipulată în contract obligativitatea de a FACE SEX CU ȘEFUL de patru ori pe lună
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments