Prima zi a Crăciunului a adus la Iaşi 9 crăciunei şi crăciuniţe

0
122

Moş Crăciun nu a ocolit maternităţile. De la miezul nopţii, la Iaşi, s-au născut 9 copii – 6 sunt băieţi, iar 3… fete. Dacă cei mici sunt sănătoşi, medicii au avut în primele ore de Crăciun şi câteva intervenţii chirurgicale extrem de dificile.

 

Primul copil adus pe lume în noaptea de Craciun a fost o fetiţă care cântărea 3.600 grame. ”Crăciuniţa” s-a născut la 5.40. Este un copil perfect sănătos. Din păcate, mama, aflată la a doua operaţie de cezariana a suferit complicaţii şi a fost supusă unei alte intervenţii chirurgicale care a durat 3 ore. ”Mama este într-o stare generală relativ bună, la Terapie Intensivă. Va mai sta încă 2-3 zile în această secţie. Noi suntem bucuroşi că acest copil este sănătos, a spus prof. dr. Mircea Onofriescu, manager Maternitatea Cuza Vodă Iaşi.

Fetiţa a primit un trusou complet de la pompierii ieşeni. ”Este un gest frumos pentru noi, un gest care, de fapt, reprezintă o continuitate a tot ceea ce facem noi zi de zi”, a spus colonelul Dan Iamandi, comandantul ISU Iaşi.

Anul trecut la Maternitatea „Cuza Vodă” s-au născut 11 copii.

 

(Sursa: digi24.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentMii de brazi abandonaţi în pieţele din Iaşi, în prima zi de Crăciun
Articolul următorVIDEO. „Bătuta moldovinească” în Parlamentul basarabean. Comuniștii au sărit să-i bată pe liberali
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments